Jump to content

Welcome to NulledBlog
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Bol Problem. Plz Help!!


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
lipeqwerty

  • Offline
  • Member

  • Posts:
    56
    Reputation:
    18
    Joined:
    10 Aug, 2015

when I try open bol, with bolvip, he automatic close, someone can help me? thx


  • 0

#2
harms000

  • Offline
  • Member

  • PipPipPip
  • Posts:
    40
    Reputation:
    1
    Joined:
    04 Jul, 2015

me too,


  • 0

#3
Reshi

  • Offline
  • The one who known as the Sixstrings

  • Posts:
    322
    Reputation:
    109
    Joined:
    31 Aug, 2015

same here


  • 0

#4
2002

  • Offline
  • Veteran

  • Posts:
    455
    Reputation:
    298
    Joined:
    20 Aug, 2015

check in official forums


  • 0

悲しいです


#5
DETRAVIOUS

  • Offline
  • CrackHead

  • Posts:
    413
    Reputation:
    28
    Joined:
    16 May, 2015

did you check with task manager to see if bol studio is running in the background.if it is kill it and restart bolvip.


  • 1

DANK MEMES


#6
lipeqwerty

  • Offline
  • Member

  • Posts:
    56
    Reputation:
    18
    Joined:
    10 Aug, 2015

check in official forums

? download bol from official forum?


  • 0

#7
Mashiroo

  • Offline
  • Member

  • Posts:
    35
    Reputation:
    9
    Joined:
    04 Sep, 2015

https://www.nulledbl...ewbie-friendly/


  • 5

#8
xSaliice

  • Offline
  • Cracker™

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Posts:
    562
    Reputation:
    545
    Joined:
    18 Jan, 2015

when I try open bol, with bolvip, he automatic close, someone can help me? thx

open bol first without opening bolip


  • 0

RfV52F9.jpg
e5d686cf32.png


#9
MCnice2K

  • Offline
  • Advanced Member

  • Posts:
    83
    Reputation:
    10
    Joined:
    19 Mar, 2015

Had the same issue, was fixed by using a clean BoL folder and running BoL first  allowing it to auto update. Closed BoL than ran BoL vip


  • 1

#10
lipeqwerty

  • Offline
  • Member

  • Posts:
    56
    Reputation:
    18
    Joined:
    10 Aug, 2015

the error continues


open bol first without opening bolip

can u upload your bol folder for me? and send here or private plz!! 


  • 1


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users