Jump to content

Welcome to NulledBlog
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Evadeee with Auth


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
2gaigher2

  • Offline
  • French Gentleman

  • Posts:
    380
    Reputation:
    58
    Joined:
    19 Apr, 2015

Hello everyone,

 

I've tried several accounts with the evadeee script with nulled auth system,

I'm pretty confident to say it doesn't work

Everytime it tried to login, it says that something is wrong with the script and you should either F9 twice

or try looking at your Internet Explorer cache (wtf?)

 

I wanted to know if any of you found a way of fixing this.

Thanks

 

Best Regards~


  • 0

4903429+_c16baabc45c68c1cb9cb02ea95dead2


#2
Posiden

  • Offline
  • Buying Lots of Accounts!!!

  • Posts:
    91
    Reputation:
    4
    Joined:
    24 Dec, 2015

It is like many scripts at the moment. Alot of scripts update their auth to not work with nulled. Evadeee and Funhouse are some of the scripts that currently do not work. I am not sure when this will be patched but I would recommend dancing shoes if you can't use evadeee.


  • 1

#3
kdaon2

  • Offline
  • Definitely Not Member

  • PipPipPip
  • Posts:
    57
    Reputation:
    2
    Joined:
    26 Mar, 2016

 Change to use Evadeee Revolution, waiting nulled work on it xD.


  • 0

images.jpg

Newbie use BoL? Pm me and I can help you something, maybe Kappa.


#4
HappyMajor

  • Offline
  • Addicted

  • Posts:
    162
    Reputation:
    4
    Joined:
    17 Feb, 2015

Hello everyone,

 

I've tried several accounts with the evadeee script with nulled auth system,

I'm pretty confident to say it doesn't work

Everytime it tried to login, it says that something is wrong with the script and you should either F9 twice

or try looking at your Internet Explorer cache (wtf?)

 

I wanted to know if any of you found a way of fixing this.

Thanks

 

Best Regards~

u can check the scripts here in this topic https://www.nulledbl...cript-statuts/ 


  • 0

#5
Norman12308

  • Offline
  • Member

  • PipPipPip
  • Posts:
    34
    Reputation:
    3
    Joined:
    09 Apr, 2016

weird try to redo everything?


  • 0

#6
liuis123

  • Offline
  • Member

  • PipPipPip
  • Posts:
    25
    Reputation:
    3
    Joined:
    14 Apr, 2016

u can check the scripts here in this topic https://www.nulledbl...cript-statuts/ 

THX


  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users